Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK

Ismerj meg bennünket!

Bemutatkozás

A KADÉT Autósiskolát 2002-ben alapította a G.P. System Kft., melynek egyik fő tevékenysége az oktatásszervezés.

Gyorsaság

Havi rendszerességgel indítunk tanfolyamokat, melyek időtartama kb. 3 hét. A gyakorlati oktatásnál maximálisan alkalmazkodunk a tanulók időbeosztásához, munkarendjéhez. A jelentkezésedet követően a lehető legrövidebb idő alatt megszervezzük a képzésedet és vizsgáztatásodat. Hétvégi oktatást is vállalunk!

Tapasztalat

A nálunk dolgozó szakemberek több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a közlekedés és az oktatás terén. – okleveles elméleti, gyakorlati, műszaki előadók
– A,B,C,D,E kategóriás jogosítvány, vezetési és oktatási gyakorlat
– PÁV II. minősítés

Biztonság

Kollégáink a magas szintű közlekedési és oktatási tapasztalat eredményeként több 100.000 km-t tettek meg balesetmentesen. Biztonságban érezheted magadat! Cégünk emellett megfelelő biztosításokkal is rendelkezik.

Színvonal

Az előadótermek modern, színvonalas felszerelése (klíma, laptop + projektor, legkorszerűbb oktatóprogramok és filmek, audiovizuális eszközök) biztosítja a kényelmedet, elősegíti a jó felkészülést. Járműparkunk szintén hasonló módon felszerelt gépkocsikból áll, biztosítva az üzemzavarmentes, kultúrált oktatást.

Megbízhatóság

A létrejött szerződés kiemelt jogokat biztosít Neked, a vállalási feltételekben megjelölt árakat még üzemanyag áremelés esetén is garantáljuk három hónapig. A magas szintű oktatás eredményeként tanulóink az elméleti alapvizsgákon általában 80-90%-os arányban megfelelnek.

Munkatársaink

Gerencsér István | Profilja

Gerencsér István

Iskolavezető
Elméleti, műszaki, gyakorlati szakoktató

/ Volkswagen Golf /

Pethő Csaba | Profilja

Pethő Csaba

Elméleti, műszaki, gyakorlati szakoktató

/ Dacia Duster /

Janovszky Miklós | Profilja

Janovszky Miklós

Gyakorlati szakoktató

/ Suzuki Swift /

Tóth Tímea

Gyakorlati szakoktató

/ Peugeot 206 /

Neukum Viktória

Gyakorlati szakoktató

/ Fiat Punto /

Füzi Sándor

Gyakorlati szakoktató

/ Skoda Octavia /

Scheicher Jánosné Hajni | Profilja

Scheicher Jánosné Hajni

Motoros gyakorlati szakoktató

/ Suzuki - Yamaha /

Juhász László | Profilja

Juhász László

Elméleti szakoktató

Járműveink

Volkswagen

Volkswagen Golf

Gerencsér István

Volkswagen Golf | KADÉT Autósiskola
Dacia

Dacia Duster

Pethő Csaba

Dacia Duster | KADÉT Autósiskola
Suzuki

Suzuki Swift

Janovszky Miklós

Suzuki Swift | KADÉT Autósiskola
Peugeot

Peugeot 206

Tóth Tímea

Peugeot 206 | KADÉT Autósiskola
Fiat

Fiat Punto

Neukum Viktória

Fiat Punto | KADÉT Autósiskola
Skoda

Skoda Octavia

Füzi Sándor

Skoda Octavia | KADÉT Autósiskola
Suzuki-Yamaha

Suzuki - Yamaha

Scheicher Jánosné Hajni

Suzuki - Yamaha | KADÉT Autósiskola

Vélemények

"

Örülök, hogy a KADÉT-nál tanultam vezetni. Nagy segítség volt, hogy minden hétköznap vehettem órákat. Pethő Csabát nagyon jó oktatónak tartom. Mindig nagyon türelmes és megértő volt, nagyon hasznosnak bizonyult, hogy az órák után rendszeresen megbeszéltük, hogy aznap mit csináltam jól és miben hibáztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a KADÉT Autósiskolát.

Bokodi Eszter

"

Én, szemely szerint nem a KADÉT-nál kezdtem a vezetési gyakorlatomat, azonban idő közben váltottam és ezt a mai napig nagyon jó döntésnek gondolom. A KADÉT-nál (néhány másik autósiskolával ellentétben) meg lehet választani, hogy melyik oktatóval, illetve, hogy milyen gépjárművel szeretnénk vezetni, ami számomra fontos szempont volt. Sok hasznos tippet és tanácsot kaptam oktatómtól, Pethő Csabától, aki mindvégig türelmesen segített, hogy a vizsgán a legjobbat hozhassam ki magamból, ami végül így is történt. Mindenkinek bátran ajánlom a KADÉT-ot.

Molnár Ági

"

Mikor egy másik iskolánál elkezdtem vezetni, a kezdeti lelkesedés után hónapokon át tartó szenvedés következett. Úgy éreztem, egyre kevésbé megy a vezetés és, hogy nem fejlődök, nem jutok egyről a kettőre. Azonban a KADÉT-nál már az első órán nagyon sokat tanultam (annak ellenére, hogy előtte hónapokon keresztül vezettem) és minden egyes órán tanultam valami hasznosat. Különösen jó volt az a módszer, miszerint addig tértünk vissza egy-egy helyre, míg segítség nélkül észrevettem a kis buktatókat. Büszke is vagyok arra, hogy elsőre meglett a vizsgám. Mielőtt autósiskolát váltottam volna, azt hittem, sosem merek majd egyedül vezetni, mióta meglett a jogsim, amint lehet, a volán mögé ülök. Újra megszerettem a vezetést, hála az oktatóm biztatásának és annak, hogy a szükséges tudás megszerzésével magabiztosan ülök a kormány mögé.

Izing Orsolya