Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK

Távoktatás

A Képzési Rendelet lehetővé teszi a járművezetői tanfolyam elméleti részének távoktatással történő elsajátítását. A tananyag bárhol, ahol internet kapcsolat van, hozzáférhető és a tanuló saját maga döntheti el, hogy mikor, és mennyi időt tölt tanulással. Amennyiben szükséges, konzultációkkal segítjük a felkészülésedet a sikeres elméleti vizsga érdekében.

Az elméleti vizsgára személyesen meg kell jelenni a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont vizsga termében.

A tanfolyam gyakorlati része és gyakorlati vizsgája továbbra is hagyományos módon minősített oktató járművekkel, a tanórákon és a vizsgán személyes megjelenéssel történik.

Tehát mindazoknak tudjuk ajánlani ezt a képzési módot, akik valamilyen ok (pl. külföldi tartózkodás, munkahelyi vagy iskolai elfoglaltság, esetleg családi okok, stb.) miatt nem tudnak a tantermi foglalkozásainkon részt venni, de képesek önállóan, fegyelmezetten tanulni. Nagyon jó megoldás lehet azok részére is, akiknek van már “előképzettsége” a járművezető képzés területén (pl. újabb kategória megszerzése).

Fontos azonban tudni azt, hogy a távoktatás nagy fokú önfegyelmet igényel, mert senki nem noszogatja a tanulót, hogy a tananyaggal foglalkozzon, és arra koncentráljon. A konzultációt is saját magának kell igényelnie, amennyiben nehézsége támad a tananyaggal, hiszen az Autósiskola munkatársainak nincs rálátása, hogy az adott tanulónak milyen nehézségei vannak. Ha a kellő önfegyelemmel és motivációval rendelkezők, megfelelő gyakorisággal foglalkoznak a tananyaggal, akár rövidebb idő alatt is eljuthatnak az elméleti vizsgáig, mint a tantermi képzésen.

Akár személyes találkozó nélkül is el tudjuk indítani a képzésed!

Feltételek:
- az elméleti tandíj + vizsgadíj befizetése (akár utalással is)
- orvosi alkalmassági vélemény eredeti példányának elküldése (magyarországi háziorvostól)
- személyi igazolvány (fénymásolat),
- lakcímkártya (fénymásolat),
- vezetői engedély (fénymásolat - ha van),
- általános iskolai bizonyítvány vagy annál magasabb szintű okirat (fénymásolat),
- elérhetőségek (név, telefonszám, e-mail cím) elküldése az info@kadet.hu-ra.

Amennyiben szükséges, konzultációkkal segítjük a felkészülésedet a sikeres elméleti vizsga érdekében. Sok embernek azonban nincs kellő önfegyelme az önálló tanuláshoz, illetőleg nagyon sokaknak szükséges segítség a KRESZ jogi nyelvezetének, megfogalmazásának értelmezéséhez. Tantermi képzéseink során elméleti előadónk részletesen, alaposan elmagyaráz mindent, amennyiben valakinek ennek ellenére valamelyik részlet nem érthető, lehetőség van kérdezni. Ezen felül elméleti előadónk figyeli, hogy egyes tanulók hogyan haladnak tanulmányaikkal, kinek van szüksége több segítségre. A tantermi tanfolyamok kötött órarendben zajlanak ahol a megjelenés kötelező, így a kisebb önfegyelemmel rendelkezők is rá vannak kényszerítve, hogy ezt az időt tanulással töltsék. Nekik inkább ajánljuk a tantermi képzéseinket.

Az e-learning tanfolyam díja: 39.000 ft

Ügyintézési díj: 12.000 ft