Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK

Tantermi elmélet

Sok embernek nincs kellő önfegyelme az önálló tanuláshoz, illetőleg nagyon sokaknak szükséges segítség a KRESZ bonyolult jogi nyelvezetének, megfogalmazásának értelmezéséhez. Tantermi képzéseink során elméleti előadónk részletesen, alaposan elmagyaráz mindent. Amennyiben valakinek ennek ellenére valamelyik részlet nem érthető, lehetőség van kérdezni. Ezen felül elméleti előadónk figyeli, hogy egyes tanulók hogyan haladnak tanulmányaikkal, kinek van szüksége több segítségre. A tantermi tanfolyamok kötött órarendben zajlanak ahol a megjelenés kötelező, így a kisebb önfegyelemmel rendelkezők is rá vannak kényszerítve, hogy ezt az időt tanulással töltsék. Nekik inkább ajánljuk a tantermi képzéseinket.

Az elméleti vizsgára személyesen meg kell jelenni a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont vizsga termében.

A tanfolyam gyakorlati része és gyakorlati vizsgája továbbra is hagyományos módon minősített oktató járművekkel, a tanórákon és a vizsgán személyes megjelenéssel történik.

A tanfolyam elkezdésének feltételei:
- az elméleti tandíj + vizsgadíj befizetése
- orvosi alkalmassági vélemény eredeti példányának elküldése (magyarországi háziorvostól)
- személyi igazolvány (fénymásolat), - lakcímkártya (fénymásolat), - vezetői engedély (fénymásolat - ha van)
- általános iskolai bizonyítvány vagy annál magasabb szintű okirat (fénymásolat)
- jelentkezési lap kitöltése (legkésőbb a tanfolyam kezdetekor)

A tantermi tanfolyam díja: 39.000 Ft.
Ügyintézési díj: 12.000 Ft.