Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK

Felhasználási feltételekA weboldal használatára vonatkozó szabályok

Bevezető

E honlap célja az, hogy segítsen Neked többet megtudni a KADÉT Autósiskoláról. Szeretnénk, ha a honlapunkból mások is hasznot merítenének, de kérjük, ne használd fel annak tartalmát egy másik honlapon vagy alkalmazásban. Megoszthatod másokkal azt, amit megismertél azáltal, hogy a honlapra irányítod őket, ahogyan ezt a Felhasználási feltételekben az alábbiakban kiemeljük.

Copyright © G.P. System Kft. | Minden jog fenntartva.

Jelen honlapot a G.P. System Kft. jelentette meg és üzemelteti. Amennyiben másként nincs jelölve, a honlapon található minden szöveg és egyéb információ a G.P. System Kft. szellemi tulajdonát képezi.

Felhasználási feltételek és a honlap használatának engedélyezése

Az alábbi Felhasználási feltételek szabályozzák a honlap használatát. A honlap használatával a felhasználó teljes egészében elfogadja ezeket a Felhasználási feltételeket. Ha nem értesz egyet a Felhasználási feltételekkel vagy azok bármely részével, ne használd ezt a honlapot.
A megfelelő használat azt jelenti, hogy az alább meghatározott korlátozásokkal a felhasználó

  • megtekintheti, letöltheti és kinyomtathatja a honlapon található, ábrázolásokat, elektronikus kiadványokat, fényképeket, szövegeket személyes, nem kereskedelmi céllal
  • megoszthat hivatkozásokat (linkeket) a honlapon található tartalmakhoz, vagy megoszthatja ezek elektronikus másolatait.

Tilos:

  • a honlapnak vagy szolgáltatásainak nem rendeltetésszerű használata, ideértve a honlaphoz vagy a szolgáltatásaihoz jogszabályba ütköző módon történő hozzáférést vagy csatlakozást;
  • a honlapot olyan módon használni, ami kárt okoz vagy kárt okozhat a honlap működésében, vagy akadályozza a honlap hozzáférhetőségét, vagy bármilyen módon törvénytelen, illegális, becstelen vagy káros, illetve összefüggésbe hozható bármilyen törvénytelen, illegális, becstelen vagy káros célú használattal vagy tevékenységgel;
  • a honlap vagy az azon található ábrázolások, képek, szövegek vagy egyéb tartalmak bármilyen reklám- vagy marketingcélú felhasználása.
  • a honlapon található ábrázolásokat, képeket, szövegeket vagy egyéb tartalmakat újra előállítani, leképezni, másolni, terjeszteni vagy egyéb módon közzétenni kereskedelmi céllal vagy pénzért (még akkor is, ha nem profit célzatú a felhasználás).

Felhasználási feltételek megsértése

Amennyiben a felhasználó bármilyen módon megsérti a jelen Felhasználási feltételeket, a G.P. System Kft. fenntartva a Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb jogait, olyan lépéseket tehet, melyeket megfelelőnek tart a jogsértéssel szemben, például felfüggesztheti a felhasználó hozzáférését a honlaphoz, megtilthatja a honlaphoz való hozzáférését, blokkolhatja a felhasználó IP-címét használó számítógépek honlaphoz való hozzáférését, felveheti a kapcsolatot a felhasználó internetszolgáltatójával, hogy blokkolja a felhasználó hozzáférését a honlaphoz, és/vagy jogi lépéseket tehet a felhasználóval szemben.

Módosítás

A G.P. System Kft. időközönként felülvizsgálhatja a Felhasználási feltételeket. A módosított Felhasználási feltételek azok honlapon történő közzétételének dátumától kezdve érvényesek. Kérjük, rendszeresen ellenőrizd ezt az oldalt, hogy tisztában legyél a hatályos változattal.